Category: Uncategorized

Dispariție sau reinventare?

Uncategorized Send feedback »
Daniel Săuca „Echilibrul dintre muncă și viața personală este un mit nesănătos”. „Pragul zilnic de 10.000 de pași este bazat pe cercetări dubioase” (pressone.ro). Zilnic, consumatorii produselor media sunt supuși/expuși unui „bombardament” informațional… more »

Andrei Pleșu, Chipuri ale presei

Uncategorized Send feedback »
(…) Ziariştii sînt autoritari, politicienii sînt băşcălioşi. Ierarhic, gazetarul pare a se situa cu mult peste miniştri şi parlamentari. Are tonul unui diriginte sever, al unui procuror neînduplecat. Nu exclud, fireşte, stilul ofensiv, îndrăzneala efica… more »

Chiar e o zi bună pentru presă?

Uncategorized Send feedback »
O ZI BUNĂ PENTRU PRESĂ! CUMPĂRÂND TITLUL ȘI REDACȚIA GSP, RINGIER ȘI-A LUAT O BELEA PE CAP   Ringier, o companie elvețiană cu afaceri globale de un miliard de euro pe an, achiziționează cotidianul de sport fondat în 1924 în România și siteul său, cunosc… more »

„Aș vrea să vă rog”

Uncategorized Send feedback »
Daniel Săuca Nu (prea) ne interesează (nici) cum scriem și cum vorbim. Respectarea regulilor nu a fost și nu este, de fapt, o preocupare (relevantă) pentru români. Cine știe, poate e parte a „ADN”-ului nostru identitar. Nu mai spunem sau scriem simplu,… more »

De citit și comentat. Modelul occidental al presei a eșuat în Europa de Est

Uncategorized Send feedback »
De citit și comentat. Modelul occidental al presei a eșuat în Europa de Est   Brindusa Armanca Imediat după căderea simbolică a comunismului, presa s-a urcat pe valul de emoție generat de revoluții și pe visul libertății. După aproape trei decenii, bila… more »
Contact / Help. ©2018 by admin. multiple blogs / webhosting.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evofactory.