Category: Uncategorized

Gala Presei Sălăjene, ediția a 11-a

Uncategorized Send feedback »
Asociația Jurnaliștilor din Sălaj organizație afiliată la CNS Cartel Alfa și la Convenția Organizațiilor de Media organizează în parteneriat cu Consiliul Județean Sălaj și Primăria Municipiului Zalău Gala Presei Sălăjene -        ediția a XI-a   - Viner… more »

Ticăloșii din presă

Uncategorized Send feedback »
Daniel Săuca Nu poți fi ziarist dacă nu ești curios. Tot așa, nu poți fi ziarist dacă nu respecți normele deontologice ale profesiei. Mai zic unii că nu poți fi ziarist dacă nu ai cunoștințe minimale de gramatică. Și din domeniile pe care pretinzi că le… more »

De discutat: cu sau fără politică?

Uncategorized Send feedback »
Comisia pentru cultură și media a Senatului va dezbate miercuri, în ședință publică, propunerea de modificare a Legii AGERPRES, invitat fiind și directorul general al Agenției Naționale de Presă, Alexandru Giboi. Proiectul de lege a fost inițiat de sena… more »

De citit: Puterea o ia razna! Guvernul cere Parlamentului să facă pe redactorul-șef la Agerpres!

Uncategorized Send feedback »
Pentru că Agerpres a înțeles greșit sensul unei fraze rostite de Mihai Fifor, Ministerul Apărării cere audierea în Parlament a conducerii agenției de presă. Faza e atât de razna că aproape nu o putem conștientiza. Ca în multe alte domenii din România, a… more »

Toată lumea, da! Noi, evident, nu!

Uncategorized Send feedback »
Daniel Săuca     Încet, încet se conturează, măcar „de formă”, o reacție globală împotriva „fake news”. „Fake news” nu înseamnă numai „știri false”. Destul de probabil, fenomenul e unul din „atentatele” la ordinea stabilită, de-a lungul a destule secole… more »
Contact / Help. ©2017 by admin. multiple blogs / webhosting.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evofactory.