Category: Uncategorized

De citit: „Nu poţi face jurnalism de opinie fără să ai la bază fapte concrete“ – interviu cu Ioana Avădani

Uncategorized Send feedback »
Este o organizație non-guvernamentală. De la înființare, a derulat proiecte pentru profesionalizarea presei din țara noastră, dar și pentru crearea contextului care să încurajeze acest lucru. Căci libertatea de exprimare și responsabilitatea mass-media… more »

De citit: Fenomenul ştirilor false, armele epocii post-adevăr. Ion M. Ioniţă: „Ştirile false şi manipularea în masă vor fi extrem de greu de controlat“

Uncategorized Send feedback »
Alexandra Șerban   Din epoca breaking news, deschisă acum aproape două decenii, spaţiul mediatic a intrat în era fake news. Ştirile false au ajuns o constantă, mai ales în spaţiul virtual. Realităţile alternative, conspiraţiile, atacurile şi alarmele ne… more »

Presa din România, coruptă și luptătoare anti-corupție: Bacteristan (III)

Uncategorized Send feedback »
Ioana Avădani Acest raport, care face parte dintr-o cercetare ANTICORRP, analizează o serie de studii de caz în care se urmărește interacțiunea dintre jurnalişti, editori, mediul de afaceri și activitatea politică. Ele descriu diferitele atitudini pe ca… more »

Presă relativ liberă

Uncategorized Send feedback »
România este o ţară liberă în ansamblu, cu o presă relativ liberă, însă o mare parte dintre afaceri operează în aşa-numita economie gri, arată raportul Freedom House pentru anul 2016, publicat joi. Ţara noastră a primit scorul de ansamblu 83, din 100 po… more »

Conflict(e) la TVR Cluj

Uncategorized Send feedback »
Zeci de ziariști angajați ai studioului teritorial TVR Cluj se află, de la începutul anului, într-un conflict deschis cu directorul instituției, Romeo Couți. Acesta este cel mai longeviv șef din cadrul Societății Române de Televiziune (SRTV). 35 dintre… more »
Contact / Help. ©2017 by admin. multiple blogs / webhosting.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evofactory.