Category: Uncategorized

De citit/ Presa şi presiunea. Monitorii presei

Uncategorized Send feedback »
Stela GIURGEANU   Unul dintre cele mai bune instrumente de monitorizare a derapajelor din mass-media din România este Raportul FreeEx, proiect al ActiveWatch, care durează din anul 1999 și care se ocupă atît de monitorizarea presei din România, cît și d… more »

„De ce moare presa scrisă?”

Uncategorized Send feedback »
Daniel Săuca   Excelent recentul număr (42/ iulie – august 2017) al revistei „Sinteza” cu tema: „De ce moare presa scrisă?” Vi-l recomand cu căldură (în ton cu vremea), și pentru că dezbaterea nu vizează doar mersul mass-media (tipărite) prin bătătura p… more »

De citit/analizat: „Spiritul de colegialitate si de unitate este absent”

Uncategorized Send feedback »
Cea mai utilizata sursa de informare in Romania este mediul online. In tara unde gradul de penetrare al internetului este de 56%, 88% dintre romani se informeaza de pe Internet, inclusiv de pe retelele de socializare.   Paginademedia.ro https://www.pagi… more »

Musai de citit/citat: Ai preluat o știre, plătești! Copiezi un citat pe Facebook, poți fi amendat! TAXA PE LINK, surpriza Comisiei Europene pentru presa online

Uncategorized Send feedback »
  Taxă pe link? Cum adică? O directivă europeană, care intră în toamnă la vot, prevede taxe pentru cine preia materiale de pe alte site-uri.Scopul directivei este de a lovi giganții Google și Facebook, spune europarlamentarul Victor Negrescu. Pot apărea… more »

Ziariștii? Greu de crezut...

Uncategorized Send feedback »
Jurnaliştii beau prea mult alcool, nu îşi administrează emoţiile foarte bine şi obţin scoruri sub medie la funcţiile cerebrale de execuţie - studiu   Creierele jurnaliştilor prezintă niveluri sub media mondială la testele de monitorizare a funcţiilor ce… more »
Contact / Help. ©2017 by admin. multiple blogs / webhosting.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evofactory.