Category: Uncategorized

De citit și comentat. Modelul occidental al presei a eșuat în Europa de Est

Uncategorized Send feedback »
De citit și comentat. Modelul occidental al presei a eșuat în Europa de Est   Brindusa Armanca Imediat după căderea simbolică a comunismului, presa s-a urcat pe valul de emoție generat de revoluții și pe visul libertății. După aproape trei decenii, bila… more »

Rămâne cum am stabilit

Uncategorized Send feedback »
Am crezut, naiv, în vorba veche: nu te pune cu proștii că au mintea hodinită. Iată că un personaj fantomatic insistă să demonstreze tuturor, omniscient, cum stă treaba cu presa, cu scrisul, cu partidele, cu tot ceea ce se petrece prin Sălaj. Și chiar cr… more »

In memoriam Pompiliu Ceaca

Uncategorized Send feedback »
Asociația Jurnaliștilor din Sălaj este alături de familia îndoliată la dispariția fizică, prea devreme, a celui care a fost   ing. Pompiliu Ceaca, președintele Uniunii Județene Sindicale Cartel Alfa filiala Sălaj (10 martie 1958 - 25 mai 2018)   A muri… more »

D`ale presei (parțial) libere

Uncategorized Send feedback »
Daniel Săuca A trecut și Ziua Mondială a Libertății Presei. Așa cum vor trece și alte Zile, numai bune de „bifat” un scandal, hai două. La noi, firește, nu a avut loc (aproape) nicio dezbatere despre minunata libertate a presei postmioritice. S-a „discu… more »

Se mai citesc ziare tipărite în România? Vedeți aici realitatea

Uncategorized Send feedback »
TOP PRINT. Ce publicații pe hârtie sunt distribuite în România? În câte exemplare? Vă prezentăm topul tuturor publicațiilor tipărite din România, incluzând aici titlurile gratuite, dar și ziarele, revistele pentru femei, ghidurile TV și jurnalele region… more »
Contact / Help. ©2018 by admin. multiple blogs / webhosting.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evofactory.