Category: Uncategorized

Se mai citesc ziare tipărite în România? Vedeți aici realitatea

Uncategorized Send feedback »
TOP PRINT. Ce publicații pe hârtie sunt distribuite în România? În câte exemplare? Vă prezentăm topul tuturor publicațiilor tipărite din România, incluzând aici titlurile gratuite, dar și ziarele, revistele pentru femei, ghidurile TV și jurnalele region… more »

Gala Presei Sălăjene, ediția a XI-a 2017

Uncategorized Send feedback »
Florin Negoiţă   Sala “Dialoguri europene” a Centrului de Cultură şi Artă Sălaj a găzduit vineri, 8 decembrie 2017, Gala Presei Sălăjene, ajunsă în acest an la ediția a XI-a. Evenimentul a fost organizat de Asociația Jurnaliștilor din Județul Sălaj (AJS… more »

Anuarul Presei Sălăjene 2017

Uncategorized Send feedback »
Daniel Săuca   A apărut ediția 2017 a Anuarului Presei Sălăjene, o publicație editată de Asociația Jurnaliștilor din Sălaj, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sălaj. Anuarul cuprinde articole apărute în media sălăjeană (print, on-line, radio… more »

Lansări de carte, fotografie şi folclor la Gala Presei Sălăjene 2017

Uncategorized Send feedback »
Cea de a XI-a ediție a Galei Presei Sălăjene a reunit, într-o atmosferă destinsă, membrii Asociației Jurnaliștilor din Sălaj, purtători de cuvânt, reprezentanți ai instituțiilor publice, ai partidelor politice, ai cultelor religioase și ai agenților eco… more »

Gala Presei Sălăjene, ediția a 11-a

Uncategorized Send feedback »
Asociația Jurnaliștilor din Sălaj organizație afiliată la CNS Cartel Alfa și la Convenția Organizațiilor de Media organizează în parteneriat cu Consiliul Județean Sălaj și Primăria Municipiului Zalău Gala Presei Sălăjene -        ediția a XI-a   - Viner… more »
Contact / Help. ©2018 by admin. multiple blogs / webhosting.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evofactory.