Category: Uncategorized

Presa românească, foarte puţin liberă?

Uncategorized Send feedback »
Presa autohtonă este considerată foarte puţin liberă de majoritatea românilor, arată un sondaj realizat în luna octombrie 2018, iar mare parte dintre respondenţi sunt de părere că politicienii şi partidele sunt cei care iniţiază ştiri false.   Studiul s… more »

De citit: Putem trăi alături de știrile false?

Uncategorized Send feedback »
Jurnaliști români și germani în căutarea unor răspunsuri: ce poate face presa când cititorii nu vor adevărul, ci să audă ceea ce deja cred, iar trei sferturi dintre știrile false sunt generate de guvernanți? Este adevărat că o anume lege dată pentru lin… more »

Polemice: Politrucii județeni

Uncategorized Send feedback »
Daniel Mureșan În județul nostru, și nu numai, comunicarea cu politicienii a fost grea. Dar parcă niciodată mai grea ca până acum. În afară de PNL, celelalte partide nu cunosc această noțiune. Oare de ce? Eu zic că întâi de toate pentru că politicienii… more »

De citit: Khashoggi și busola

Uncategorized Send feedback »
În ultimul său articol pentru Washington Post, jurnalistul saudit Jamal Khashoggi scria despre nevoia disperată a lumii arabe de a avea o presă liberă. Observa Khashoggi că o singură țară arabă – Tunisia – a fost clasificată drept „liberă“ în cel mai re… more »

Dispariție sau reinventare?

Uncategorized Send feedback »
Daniel Săuca „Echilibrul dintre muncă și viața personală este un mit nesănătos”. „Pragul zilnic de 10.000 de pași este bazat pe cercetări dubioase” (pressone.ro). Zilnic, consumatorii produselor media sunt supuși/expuși unui „bombardament” informațional… more »
Contact / Help. ©2018 by admin. multiple blogs / webhosting.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evofactory.