Category: Uncategorized

De discutat: cu sau fără politică?

Uncategorized Send feedback »
Comisia pentru cultură și media a Senatului va dezbate miercuri, în ședință publică, propunerea de modificare a Legii AGERPRES, invitat fiind și directorul general al Agenției Naționale de Presă, Alexandru Giboi. Proiectul de lege a fost inițiat de sena… more »

De citit: Puterea o ia razna! Guvernul cere Parlamentului să facă pe redactorul-șef la Agerpres!

Uncategorized Send feedback »
Pentru că Agerpres a înțeles greșit sensul unei fraze rostite de Mihai Fifor, Ministerul Apărării cere audierea în Parlament a conducerii agenției de presă. Faza e atât de razna că aproape nu o putem conștientiza. Ca în multe alte domenii din România, a… more »

Toată lumea, da! Noi, evident, nu!

Uncategorized Send feedback »
Daniel Săuca     Încet, încet se conturează, măcar „de formă”, o reacție globală împotriva „fake news”. „Fake news” nu înseamnă numai „știri false”. Destul de probabil, fenomenul e unul din „atentatele” la ordinea stabilită, de-a lungul a destule secole… more »

De citit/ Presa şi presiunea. Monitorii presei

Uncategorized Send feedback »
Stela GIURGEANU   Unul dintre cele mai bune instrumente de monitorizare a derapajelor din mass-media din România este Raportul FreeEx, proiect al ActiveWatch, care durează din anul 1999 și care se ocupă atît de monitorizarea presei din România, cît și d… more »

„De ce moare presa scrisă?”

Uncategorized Send feedback »
Daniel Săuca   Excelent recentul număr (42/ iulie – august 2017) al revistei „Sinteza” cu tema: „De ce moare presa scrisă?” Vi-l recomand cu căldură (în ton cu vremea), și pentru că dezbaterea nu vizează doar mersul mass-media (tipărite) prin bătătura p… more »
Contact / Help. ©2017 by admin. multiple blogs / webhosting.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evofactory.