Category: Uncategorized

De citit: Gata cu gluma!

Uncategorized Send feedback »
Matei MARTIN În SUA, conducerea ziarului The New York Times a decis să renunțe la desenele politice. Da, ați citit bine: ediția internațională a faimosului cotidian nu va mai avea, începînd cu 1 iulie, caricaturi politice. Decizia intervine la cîteva să… more »

Jurnalistul profesionist și producătorul de conținut

Uncategorized Send feedback »
Ioana Avădani, președintele Centrului pentru Jurnalism Independent, întrebată și dacă mai sunt respectate regulile de bază ale jurnalismului: „Aici ar trebui să facem o distincție. Dacă vorbim de jurnaliștii profesioniști, ei respectă în continuare acel… more »

Îngrijorător. De citit

Uncategorized Send feedback »
  Raport - Europa nu mai este un sanctuar pentru jurnalişti. Ostilitatea faţă de ei exprimată de liderii politici a provocat acte de violenţă serioase Libertatea presei este în declin în mai multe ţări şi regiuni, inclusiv în Europa, potrivit celui mai… more »

„Banii vorbește”...

Uncategorized Send feedback »
Daniel Săuca Un text polemic, bun, scris de Mihnea Măruță pe pressone. ro a stârnit editorialul de azi. Afirmă, printre altele, M. Măruță: „Jurnalistului i se cere să pună întrebări, în timp ce de la politician se aşteaptă răspunsuri. Jurnalistul trebu… more »

Arnold

Uncategorized Send feedback »
31 ianuarie 2019, Florin Negoiţă   O veste șocantă, un verdict pe cât de grav, pe atât de nedrept, a lovit în destinul unui jurnalist sălăjean, în acest început de an. O veste cumplită care ne-a întristat pe toți cei care îl cunoaștem sau am lucrat cu A… more »
Contact / Help. ©2019 by admin. multiple blogs / webhosting.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evofactory.