Category: Uncategorized

Gala Presei Sălăjene ediția a XIII-a

Uncategorized Send feedback »
Asociația Jurnaliștilor din Sălaj organizație afiliată la CNS Cartel Alfa organizează în parteneriat cu Consiliul Județean Sălaj și Primăria Municipiului Zalău Gala Presei Sălăjene -        ediția a XIII-a   - Vineri,  6 decembrie 2019, Zalău   Din prog… more »

De citit: Şoc în presa germană. Un ziar regional îşi investighează noul patron, acuzat de colaborare cu Stasi

Uncategorized Send feedback »
(..) În septembrie, Holger Friedrich a salvat de la faliment cotidianul „Berliner Zeitung“. Acum ziarul a deschis o investigaţie asupra trecutului său după apariţia unor informaţii precum că ar fi fost informator al Stasi, scrie „The Guardian”. (…)   Ad… more »

Cine mai e Jurnalistul?

Uncategorized Send feedback »
  Marcel TOLCEA În urmă cu nici măcar un sfert de veac, discursul jurnalistic părea că este cel mai influent discurs al sferei publice creditat cu autoritate, veridicitate, moralitate și eficiență. De atunci încoace, însă, lucrurile s-au complicat cu ab… more »

Polemice. INTERVIU Paginademedia.ro. CTP: „Bipul devine obscen în momentul în care este vorba de niște morți. Omul acela a înjurat niște morți, nu poți să pui «bip» la așa ceva”

Uncategorized Send feedback »
INTERVIU Paginademedia.ro. „Am știut foarte exact ce fac și nu am absolut nimic de corectat la ceea ce am făcut. Am făcut un lucru cât se poate de moral și chiar etic, pentru că ignominia acestui ofițer a fost publică”, spune gazetarul Cristian Tudor Po… more »

De citit: Jurnalism şi politică sau cum s-a angajat câinele de pază al democraţiei la Gostat

Uncategorized Send feedback »
Remus Florescu   România are nevoie acum, mai mult decât oricând, de jurnalişti adevăraţi, din aceia care vă vor cere să-i citiţi, nu să-i votaţi. Celebrităţile vor înfiinţa propriile ziare şi televiziuni, la fel cum au pus bazele unor organizaţii de ca… more »
Contact / Help. ©2019 by admin. multiple blogs / webhosting.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evofactory.