Category: Uncategorized

„Banii vorbește”...

Uncategorized Send feedback »
Daniel Săuca Un text polemic, bun, scris de Mihnea Măruță pe pressone. ro a stârnit editorialul de azi. Afirmă, printre altele, M. Măruță: „Jurnalistului i se cere să pună întrebări, în timp ce de la politician se aşteaptă răspunsuri. Jurnalistul trebu… more »

Arnold

Uncategorized Send feedback »
31 ianuarie 2019, Florin Negoiţă   O veste șocantă, un verdict pe cât de grav, pe atât de nedrept, a lovit în destinul unui jurnalist sălăjean, în acest început de an. O veste cumplită care ne-a întristat pe toți cei care îl cunoaștem sau am lucrat cu A… more »

De citit: Bătălia cu giganții

Uncategorized Send feedback »
Matei MARTIN Se discută, deja de multă vreme, despre noua directivă europeană a drepturilor de autor pe piața unică digitală. Era într-adevăr nevoie de o actualizare a legislației, care datează deja de două decenii. Scopul acestei directive e să-i oblig… more »

De citit

Uncategorized Send feedback »
„Presa făcută cu bună credință poate să miște munții“ – dialog cu Emilia ȘERCAN Mircea VASILESCU A lucrat mulți ani ca jurnalistă de investigații, acum este lector dr. la Facultatea de Jur­nalism și Științele Comunicării. Emilia Șercan a descoperit plag… more »

Un proiect interesant: PressHub

Uncategorized Send feedback »
Anii răi ai presei locale. Ce știe PressHub   PressHub reunește jurnaliști și publicații din 20 de județe, cu acoperire de peste 70% din regiuni, pe teme de patrimoniu, bani europeni sau teme sociale. Se face îndată un an de când a apărut PressHub, o pl… more »
Contact / Help. ©2019 by admin. multiple blogs / webhosting.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evofactory.