Category: Uncategorized

De citit/analizat: „Spiritul de colegialitate si de unitate este absent”

Uncategorized Send feedback »
Cea mai utilizata sursa de informare in Romania este mediul online. In tara unde gradul de penetrare al internetului este de 56%, 88% dintre romani se informeaza de pe Internet, inclusiv de pe retelele de socializare.   Paginademedia.ro https://www.pagi… more »

Musai de citit/citat: Ai preluat o știre, plătești! Copiezi un citat pe Facebook, poți fi amendat! TAXA PE LINK, surpriza Comisiei Europene pentru presa online

Uncategorized Send feedback »
  Taxă pe link? Cum adică? O directivă europeană, care intră în toamnă la vot, prevede taxe pentru cine preia materiale de pe alte site-uri.Scopul directivei este de a lovi giganții Google și Facebook, spune europarlamentarul Victor Negrescu. Pot apărea… more »

Ziariștii? Greu de crezut...

Uncategorized Send feedback »
Jurnaliştii beau prea mult alcool, nu îşi administrează emoţiile foarte bine şi obţin scoruri sub medie la funcţiile cerebrale de execuţie - studiu   Creierele jurnaliştilor prezintă niveluri sub media mondială la testele de monitorizare a funcţiilor ce… more »

Recomandare de lectură

Uncategorized Send feedback »
FAKE NEWS sau FAKE CONCEPT? Uneori, privind societatea contemporană, tot mai desprinsă de carte și de cultura scrisă, am tot mai acut senzația că este o societate fără memorie. O societate candidă, care se miră, parcă, în fiecare zi, bucurându-se sau or… more »

E cam nasol și la alții...

Uncategorized Send feedback »
Premiile Pulitzer și presa de azi   La 100 de ani de la apariția Premiilor Pulitzer, Joyce Dehli crede că jurnalismul zilelor noastre „trebuie să fie reconstruit ca o forță democratică esențială”. Joyce Dehli (membru prestigios al comitetului Pulitzer)… more »
Contact / Help. ©2017 by admin. multiple blogs / webhosting.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evofactory.