Category: Uncategorized

De citit: „You Are Fake News!“ Jurnaliști contra demagogi în era digitală

Uncategorized Send feedback »
Antonio MOMOC Donald Trump a fost prins cu peste zece mii de minciuni în primii doi ani de la instalarea în Biroul Oval de la Casa Albă, arată un raport The Washington Post. Cel de-al 45-lea președinte american nu este nici pe departe singurul politicia… more »

A murit gazetăria?

Uncategorized Send feedback »
Daniel Săuca „Jurnalismul a murit?”, aceasta e întrebarea recentului „dosar” din „Dilema veche”. Ca de obicei, unii zic că da, alții că nu. Coordonatoarea „dosarului”, Adina Popescu, afirmă că nu a murit, „doar a trecut prin multiple transformări și a d… more »

De citit: Gata cu gluma!

Uncategorized Send feedback »
Matei MARTIN În SUA, conducerea ziarului The New York Times a decis să renunțe la desenele politice. Da, ați citit bine: ediția internațională a faimosului cotidian nu va mai avea, începînd cu 1 iulie, caricaturi politice. Decizia intervine la cîteva să… more »

Jurnalistul profesionist și producătorul de conținut

Uncategorized Send feedback »
Ioana Avădani, președintele Centrului pentru Jurnalism Independent, întrebată și dacă mai sunt respectate regulile de bază ale jurnalismului: „Aici ar trebui să facem o distincție. Dacă vorbim de jurnaliștii profesioniști, ei respectă în continuare acel… more »

Îngrijorător. De citit

Uncategorized Send feedback »
  Raport - Europa nu mai este un sanctuar pentru jurnalişti. Ostilitatea faţă de ei exprimată de liderii politici a provocat acte de violenţă serioase Libertatea presei este în declin în mai multe ţări şi regiuni, inclusiv în Europa, potrivit celui mai… more »
Contact / Help. ©2019 by admin. multiple blogs / webhosting.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evofactory.