Category: Uncategorized

CTP, despre Andreea Esca: „E o profesionistă care frizează perfecțiunea. Acum a fost o amatoare, dar a salvat niște vieți”

Uncategorized Send feedback »
Cristian Tudor Popescu: „O cunosc pe Andreea Esca de mai bine de 20 de ani. Am fost cablat cu ea în nenumărate emisiuni. N-am văzut-o niciodată așa cum am văzut-o în această seară. Este o profesionistă a știrilor, a meseriei, care frizează mereu perfecț… more »

De citit: Încă un bastion al presei independente din Ungaria a ajuns în mâinile guvernului

Uncategorized Send feedback »
(…) „Bloomberg este de părere că Orbán Viktor a creat cel mai mare aparat de propagandă din Europa cu scopul de a transmite eficient mesajele sale către populaţie. Premierul maghiar este aproape să pună mâna pe toată presa din Ungaria. Plecarea în masă… more »

A meritat?

Uncategorized Send feedback »
Ioana AVĂDANI Epidemia de COVID-19 ne-a pus în fața unor situații excepționale pe multe planuri. Modul în care autoritățile au gestionat – dar și modul în care noi, „populația”, am răspuns la acele măsuri – spune foarte multe despre valorile și mecanism… more »

Cine mai are nevoie de presa tipărită?

Uncategorized Send feedback »
Daniel Săuca Mă abțin cât pot să nu folosesc cuvinte, expresii prea „tari”. Încerc să fiu calm. Da, e mai bine. Am scris și eu: în criza accentuată de pandemie presa are nevoie de sprijin din partea guvernului (mă rog, Orban). Mai ales presa scrisă, tip… more »

Și, totuși, Guvernul dă…

Uncategorized Send feedback »
 BANI PENTRU PRESĂ. Guvernul va aloca 40 de milioane de euro pentru presă, în următoarele patru luni (200 de milioane de lei). Adică 10 milioane de euro pe lună. Peste jumătate din bani se vor duce către televiziuni, iar un sfert către site-uri. Ce va f… more »
Contact / Help. ©2020 by admin. multiple blogs / webhosting.
Design & icons by N.Design Studio. Skin by Tender Feelings / Evofactory.